€385 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

*TWEE HUISGENOTEN GEZOCHT! (only students, no internationals)*

Hoi (misschien) toekomstige huisgenoot!

Wil jij graag op de leukste gang van Amsterdam wonen? Gezellige huisgenoten en een mooie ruime kamer voor weinig geld? Dan ben je op gang 5.1 van het oude ACTA-gebouw aan het juiste adres! Met zijn allen delen we 4 douches, 4 toiletten en een grote woonkeuken. We vinden het leuk om samen te eten/filmpje te kijken/drankje te doen, maar niets is verplicht. Dinsdag 15 augustus om 19:00 uur is de hospiteeravond en per 1 september komen de kamers vrij.
Op dit moment komen er twee kamers vrij. De ene kamer die vrij komt is 18m2 (€385) en de andere kamer is 12m2 (€335). in beide kamers zit een vide (een soort tweede etage), waardoor je nog meer ruimte hebt (ongeveer 10 vierkante meter)! De huurprijs is inclusief en mét internet. Per maand betaal je nog €10 extra gangbijdrage, voor schoonmaakspullen en de pot (há bierrr). Beneden is er een overdekte fietsenstalling die op slot kan en metro 50, tram 2, bus 18, bus 62 en bus 145 stoppen voor de deur. Niet dat je die per se hoeft te gebruiken want Leidse zit op een kleine 20 minuten fietsen. De VU op slechts 15 minuten.

Dat ware alle feitjes! Nu de (nog) leukere zaken... We zijn op zoek naar een gezellige, schone en sociale huisgenoot. Je bent een schoonmaaktijger of neemt in ieder geval je zooi mee naar je eigen kamer. Je hebt geen problemen met gemengd wonen en je vindt het leuk om je af en toe buiten je kamer te begeven (om in de keuken inhoudelijke programma's als Ex on the Beach te kijken bijvoorbeeld). We doen nogal wat samen en om jullie een goed beeld te geven hierbij een greep uit onze activiteiten: drankjes, dansjes, festivals, sporten, yahtzee, koken, chillen/zwemmen bij de Nieuwe Meer, Netflixen, BBQ'en, cocktails maken, twister, roti bestellen, het Vondelpark onveilig maken, huisweekenden naar Texel, Parijs en Ommen, pubquizen, kaasfonduen, de Borrelboot, liftwedstrijd naar Berlijn, rummikuppen, Escalatiemaandag, naar de Efteling, maar vooral: lachen, gieren, brullen. Niets moet, maar het is gezellig als je er bij bent!

Naast incidentele activiteiten hebben we ook een aantal bijzondere tradities op onze gang zoals 'Vodka Vrijdag' en het 5.1 kerstdiner. Nieuwe tradities zijn natuurlijk altijd welkom. Nog steeds niet overtuigd? Een tijd geleden is naast het oude ACTA-gebouw club Radion geopend, waardoor je na een lekker feestje letterlijk rollend naar huis kan. Als je niet bij de hospiteeravond van 15 augustus kan zijn heeft het geen zin om te reageren. Ben jij onze nieuwe favoriete aanwinst? Stuur dan een berichtje naar mij (PM) met wie je bent, waar je je mee bezig houdt en waarom je de leukste nieuwe aanwinst bent! Hopelijk zien we je dan!

Liefs,
Gang 5.1