€363 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Per begin oktober komt er een kamer bij ons vrij aan de Zeevaarthof te Amsterdam. De kamer die vrij komt is 12 m2 en heeft een balkon. Verder beschikt het appartement over een grote woonkamer/ keuken (30 m2) die je net zoals de badkamer, wc, en berging deelt met 2 huisgenoten. Dit alles voor slechts €363,- inclusief per maand.

Daarnaast wordt er een eenmalige borg gevraagd van €285,- en we vragen eenmalige overname kosten van €300,- maar hiervoor ben je dan wel mede-eigenaar van bijna al het moois in de woning.

Ons huis bevindt zich op 20 minuten vanaf Centraal Station, zowel met de fiets (inclusief het leuke pontje) als met de bus. De bushalte is op 1 minuten loopafstand van ons huis en met de auto ben je binnen 5 minuten op de A10. Daarnaast is er een winkelcentrum op loopafstand waar je onder andere de Plus, Lidl, Kruidvat en verschillende verswinkels vindt. Gratis parkeren behoort ook tot één van de vele voordelen aan dit appartement.

Wij vinden het gezellig om vrijblijvend samen een hapje te eten, filmpje te kijken of een drankje (of twee, of meer) te doen.

Wij zijn op zoek naar: iemand die al aan het werk is, van gezelligheid houdt, maar ook rekening kan houden met anderen.

Herken jij jezelf hierin? Dan is deze kamer perfect voor jou!

Let op:
- De kijkavond wordt begin september gepland.
- De kamer komt begin oktober vrij, een exacte datum is nog niet bekend.