€585 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Lieve kamerzoekende dames,

Omdat ik ongeveer 4 maanden in het buitenland ga studeren zoeken we een tijdelijke huisgenoot voor in mijn kamer voor de periode van 1 oktober t/m 31 januari (kan ook eventueel al eerder in september)!

Het huis bevindt zich midden in de bruisende Baarsjes in Amsterdam, namelijk in de Chasséstraat. Zowel de AH als de Aldi bevinden zich op loopafstand, mocht je geen zin hebben om zelf te koken dan zijn er genoeg leuke eettentjes in de buurt. Ook is de tramhalte slechts 3 minuten lopen en ben je binnen 10 minuten op de fiets in het centrum!
De kamer is gemeubileerd, ongeveer 17m2 en kost €585 inclusief. Met z’n drieën delen we de badkamer met wasmachine en droger, apart toilet, keuken met vaatwasser en een riant balkon voor ontbijtjes in de zon. We hebben dus geen woonkamer, maar we zitten wel altijd gezellig in de keuken of bij elkaar op de kamer.
In het huis kom je te wonen met twee leuke en gezellige meiden van 23 en 21 jaar (iemand die stage loopt en iemand die nog studeert) die hun eigen leven in Amsterdam hebben, maar ook in zijn voor een gezellige babbel met de nodige wijntjes.

De hospiteeravond is op woensdag 30 augustus, kan je deze avond en lijkt het je wel wat om voor een paar maanden in de Baarsjes te komen wonen, stuur dan een leuk berichtje over jezelf!