€400 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Gezocht: tijdelijk huisgenootje (V) tussen de 19-24 jaar in Amsterdam-West.

1 SEPT. IS DE HOSPITEER BORREL, ALLEEN REAGEREN ALS JE DAN OOK KAN!

Ons huisgenootje, Dide, gaat haar minor in het buitenland volgen en daarom komt er in ons prachthuisje vanaf half september voor 4 maanden een kamer vrij. We wonen in de staatsliedenbuurt, Amsterdam-West. Het is op loopafstand van het Westerpark, 5 minuutjes fietsen naar de Jordaan en 10 minuutjes naar Amsterdam CS en het Leidseplein, een toplocatie dus!

De kamer is 7m2 en heeft een ingebouwde hoogslaper met ingebouwde opbergplanken/kledingkast. De kamer wordt dus gedeeld gemeubileerd aangeboden, maar er is genoeg optie om er je eigen draai aan te geven. Daarnaast is er een ruime woonkamer/keuken, een mooie badkamer, die je met z’n tweeën deelt, en een tuin! De huur bedraagt 400 euro incl. g/w/e en internet.

We zijn een gezellig huis; we eten meestal gezamenlijk en doen veel samen! We houden van een drankje, uitgaan en dansen en films kijken met héél veel eten. Lisanne & ik gaan allebei naar het derde jaar van onze studie. En we zoeken iemand die ook nog studeert.
Dus, ben jij, een meisje tussen de 19 en 24, en hiernaar op zoek stuur een PM en wie weet woon jij vanaf half september wel in huize EK28!