€550 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Vanaf 1 september komt er een kamer vrij aan ons centraal gelegen appartement aan de Nieuwe Prinsengracht. Het huis heeft een woonoppervlak van 115m2. Rustig gelegen, tussen Carré en Artis, in de statige Plantagebuurt. Slechts op 5 minuten van o.a. de Utrechtsestraat en het Waterlooplein, simpelweg genieten van de serene rust in de nabijheid van de reuring van het centrum.

Wat nog meer genieten is, zijn de huisgenoten die het pand bewonen. Zo is Colby Harmon (25) niet alleen bijzonder knap, maar hiernaast ook Amerikaans gezellig én voetbalt hij op hoog niveau! Elk weekend bakt zijn moeder choco-chip koekjes voor ons. Mocht je nu denken, kan het nog gekker? Ja dat kan, maak graag eens kennis met Floris van Eijck (25), ook wel het zonnetje in huis genaamd. Houd je van Fifa, Call of Duty, World of Warcraft of gewoon een diep gesprek op maandagochtend, dan is Floris jouw man. Ook zul je het huis delen met een Amsterdamsche socialite in hart en nieren. ´Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen´, aldus Yannick Leue (25).

Wij zijn op zoek naar een levensgenieter, die aan het einde van zijn studie zit of al werkt en van plan is om een tijd in Amsterdam te wonen.

De kamer is 7,5m2 en kost €550,- incl. per maand. De kamer bevindt zich aan de achterkant van het appartement, met een groot raam wat voor veel licht zorgt. Het appartement telt 2 badkamers, 2 toiletten, 1 keuken en een ruime woonkamer met een TV die altijd aan staat :-)