€350 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Hallloootjes kamerzoekende mensen

Wij van 242 zijn opzoek naar een super gezellige en chille huisgenoot! Hou je van gezelligheid, biertjes/wijntjes drinken en feestjes pakken, ben je niet vies van een beetje afwas, heb je een voorliefde voor koken en vind je parkieten geweldig? Dan is onze eenheid op Uilenstede Amstelveen geschikt voor jou!

De kamer is 18m2 inclusief eigen douche, toilet, inbouwkast en balkon. De huur bedraagt rond de €345,- inclusief g/w/l, internet en tv. Je komt te wonen op een hechte eenheid met 13 andere huisgenootjes en onze huisparkiet Panchito El Pollo waarmee je de woonkamer en keuken deelt.

Wij houden van gezelligheid en doen veel dingen samen zoals: samen koken, BBQ’en, festivals bezoeken, avondjes stappen, huisfeestjes organiseren maar ook filmpjes kijken op de bank. Er is altijd wel gezelligheid te vinden in onze keuken, maar mocht je een avondje rust willen is dat ook geen probleem. Ook onze lieve parkiet Panchito is altijd aanwezig in de woonkamer!

Ben jij een eerste jaars student aan de VU (dus ook eerste jaars masters) en ben je helemaal enthousiast geworden en zou jij op onze eenheid willen wonen?