€360 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Lieve lieve mensen,

Om 500 vragen in 1 keer te beantwoorden: Ja, je mag nog steeds reageren, en wel tot morgenavond (daarna lezen we het helaas niet meer).

Bij ons in Campus Oost (geen echte campus, wel echt in Amsterdam-Oost) komt een kamer van maar liefst 20 vierkante meter vrij, voor slechts 360 euro per maand (+ 60 gwl - huurtoeslag)!

We zoeken hiervoor een mannelijke of vrouwelijk STUDENT van 22+ jaar oud. Gezelligheid en schoonmaakskills (dit is serieus) staan bij ons erg hoog in het vaandel. Daarnaast houden culinaire hoogstandjes, haten we katten, leven we door gebrek aan contact buren op ons eilandje op de bovenste verdieping, zijn we gelukkig we met het feit dat er allerlei leuke tentjes zoals de Biertuin en Louie Louie binnen een straal van 50 meter zitten en hangen we graag brak op de bank met blauwe kaas (mike liever zonder).
Je past pas echt goed bij ons als je een langstudeerder bent, of dit nou komt doordat je meerdere studies hebt gedaan of doordat je wel hebt geleefd, maakt ons hierbij niet zoveel uit.
Ben jij dit ook? Dan krijg je hiervoor terug, naast de kamer van 20 vierkante meter, een groot dakterras, een gigantische woonkamer, 2 toiletten, goede locatie (Oosterpark voor de deur, 10 minuten van leidseplein), een schuur voor je fiets, 2 balkons (waarvan 1 mini-balkon), een touch lamp, een schaaktafel, een dartboard met kwaliteitspijlen, 1 plant die te weinig water heeft gekregen en eentje die kennelijk weinig water nodig heeft
én een stukje New York aan de muur. De Golden Triangle is trouwens ook om de hoek, lees: MacDonalds, KFC, én de FEBO (en snackbar Ernos bonus).

We zijn trouwens geen woongroep, die elke avond met elkaar zingt, dus enigszins fatsoenlijk sociaal capabel zijn is wel een sterke eis.
Je mag een berichtje sturen naar - zichtbaar voor puntenaars - (we zijn overigens geen campus, maar gewoon een huis met in totaal 5 mensen). Zet hierin je leeftijd, je studie + studiejaar en een linkje naar een FaceBook (bij ontbreken van een dezer dingen, doe je niet meer mee), naast natuurlijke een leuke introductie over jezelf etc.