€510 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Hallo lieve kamerzoekende jongeheren,

Vanaf 20 september komt er in ons paleisje in het mooie Nieuw-West een kamer vrij. De kamer is 16m2 en tot eind januari beschikbaar. Het Sierplein met een Albert Heijn, Dirk en nog wat winkeltjes is om de hoek. Met een snelle 15 minuten fietsen sta je in het bruisende centrum van Amsterdam. Mocht je nou heel lui zijn, kan je ook gewoon de trein/metro/tram/bus pakken vanaf Lelylaan, wat nog geen 5 minuten hier vandaan ligt.

De huurprijs is €510 incl per maand en de borg bedraagt eenmaal de kamerhuur. De woonkamer, keuken en badkamer deel je met 2 mannelijke en 2 vrouwelijke studenten. We vinden het vooral leuk om flauwe grappen te maken en elkaar hartstochtelijk uit te lachen, het liefste onder het genot van een biertje op het balkon. Verder staat de tv zo’n 24/7 aan, zodat ook jij altijd kan genieten van je favoriete serie op Netflix. Het huis is verder van alle gemakken voorzien, dus kan je zorgeloos de vaatwasser, wasmachine en droger op volle toeren laten draaien.

Mocht je hier laaiend enthousiast van zijn geworden, stuur mij dan even een pm en wie weet nodigen we je uit voor een kijkavond ??