€725 p/m excl. 5m2
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

*DUTCH ONLY*

KAMER PER 1 OKTOBER // AMSTERDAM NIEUW-WEST // HUUR LANGE TERMIJN // ONBEPAALDE TIJD // INSCHRIJVEN MOGELIJK // MAN // €725, - per maand

Hoi! Ik ben op zoek naar een nieuwe huisgenoot aangezien mijn huidige huisgenoot vertrekt. Per 1 oktober kan je intrekken in de kamer van 16m2 aan de voorzijde van het appartement (foto 1/2). Het appartement bevindt zich aan de Burgemeester de Vlugtlaan op de 8ste verdieping (ja er is een lift). Er zijn twee slaapkamers, een keuken met inductie en oven, klein maar fijne badkamer met toilet en een ruime woonkamer. Het appartement is 1 jaar geleden volledig gerenoveerd, is volledig gemeubileerd en beschikt verder over digitale TV en een goede WiFi verbinding.

Op nog geen 5 minuten lopen ligt Plein ’40 – ’45, een winkelcentrum waar je alles vindt dat je nodig hebt, zo ook een Jumbo en AH. Naast het plein ligt ook de halte waar je kan opstappen op tram 7 & 14 en meerdere bussen (21, 69, 80) die je zo naar metro de Vlugtlaan brengen.

De huur bedraagt 725 euro (betalen aan huisbaas) inclusief elektriciteit/tv/wifi/servicekosten. Hier komt jaarlijks nog een klein bedrag bovenop. De borg staat gelijk aan 1 maand huur, 725 euro dus.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand met een vaste baan, die werkt tijdens kantoortijden net als ik. Zelf ben ik sociaal in de omgang en hou van een opgeruimd huis. Ben en hou je daar zelf ook van, stuur mij dan een mailtje met een kort verhaaltje over jezelf naar. Kijkavonden zullen gaan plaatsvinden in september, maar mocht je nu al vragen hebben dan kan je mij ook een berichtje op Facebook sturen.