€574 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Per 1 november zoeken mijn huisgenootjes een nieuwe huisgenoot om hen te vergezellen in ons mooie appartement op de Staalmeesterslaan omdat ik vertrek.

Een prachtige ruimte slaapkamer van zo’n 12 m2, een dubbele inbouwkast en een geweldig uitzicht. Door de dubbele beglazing is het on-Amsterdams stil.
Het totale appartement is 100 m2 met grote gedeelde woonkamer en keuken, ruime badkamer, open keuken en balkon. Het appartement heeft heel veel ramen, prachtig uitzicht en is 1 minuut lopen verwijderd van het Rembrandtpark - je woont praktisch in het park.
Daarnaast is er een gezamenlijke parkeerplek: wanneer je visite hebt kan die parkeren. Mocht je zelf een auto hebben kun je voor een extra vergoeding (in overleg met Isabelle en Nina nog te bepalen) eventueel ook jouw auto kwijt.

De woonkamer is gemeubileerd, er is een vaatwasser en een wasmachine aanwezig. Er is een grote berging op de 1e etage waar je fietsen en andere dingen kwijt kunt.

Wat zoeken wij
We zoeken naar een derde persoon (vrouw tussen de 24 en 30, liefst werkend, Nederlands sprekend) die gezellig, rustig en netjes is. We hebben een huishouden zonder verplichtingen. We eten af en toe wel samen, maar dit gaat spontaan: niks is verplicht. Wij vinden het belangrijk om rekening met elkaar te houden.

Huur: hoe wat waar wanneer
De huur is inclusief gas/water/licht/televisie/internet én zelfs gemeentebelastingen. Inschrijving mogelijk. De huurprijs is 574 met 1 maand huur als borg. Die je dus gewoon terug krijgt wanneer je weer vertrekt.

Bij interesse, stuur een MAIL naar [hidden information] met:
1. Info over jezelf
2. Of je kunt komen kijken op 10 oktober (afhankelijk van aanmeldingen eventueel meer kijk avonden)
3. link naar je fb profiel

Groet,
Nina, Isabelle en Amanda