€680 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

!! TIJDELIJKE HUISGENOOT GEZOCHT !!

Vanaf 12 november vertrek ik voor 3 maanden naar het mooie Miami. Hierdoor komt er een kamer vrij en zijn wij opzoek naar een nieuwe huisgenoot die tijdelijk kan invallen. Het gaat om een volledig gemeubileerde kamer van ongeveer 17 m2 die beschikt over twee ingebouwde kasten, wasbak, extra kast, tweepersoonsbed, bureau en bureaustoel.

Het huis is gelegen in de Rivierenbuurt (randje de Pijp). Met de Rijnstraat achter ben je van alle gemakken voorzien. Daarnaast ligt het Amstelstation op ongeveer 10 minuten lopen en ben je binnen 5 minuten op Victorieplein.
Het huis heeft 5 slaapkamers, een grote eetkamer, grote woonkamer, keuken met alles erop en eraan, gezamenlijke badkamer, washok (inclusief wasmachine en droger) en een zolder die als berging dient. Je zal het huis gaan delen met Max Claushuis, Eric Koelmans, Matthias Reijnders en Norman Dinkelaar. Dit zijn jongens die allemaal serieus aan het werk zijn en waarvan er een paar nog een studie volgen.

We zijn opzoek naar iemand die het gezellig vindt om gezamenlijk een biertje te doen, zo nu en dan een huisfeestje kan waarderen en van gezelligheid houdt. Mocht je je nou terug willen trekken dan kan dat perfect in bovenstaande kamer.

De kamer is te huur van 12 november tot 1 februari. De huur bedraagt 680 euro per maand (incl g/w/l).

Klinkt dit als muziek in je oren en ben je precies voor deze datum naar iets opzoek? Stuur me een DM en misschien nodigen we jou uit om langs te komen op onze hospiteeravond. NL & MALE ONLY