€583 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

---- VROUWELIJKE HUISGENOOT GEZOCHT AMSTERDAM OOST WATERGRAAFSMEER ----

€583,- excl. (DUTCH only)
Inschrijven is mogelijk!

Per 1 november is er een kamer beschikbaar op de Avogadrostraat in Amsterdam Oost (Watergraafsmeer). We zijn nog opzoek naar een derde huisgenoot.

De woning is net volledig gerenoveerd.
Een grote woonkamer, mooie nieuwe badkamer en apart toilet, gloednieuwe keuken met oven en vaatwasser. Het appartement is 86m2 en heeft 3 slaapkamers.
Omdat wij op hetzelfde moment gaan verhuizen is de woning nog leeg.

De slaapkamer is 7m2 en heeft een balkon. De huur zal rond de €583 excl. zijn, afhankelijk van wat de servicekosten worden. De kamer is voor een half jaar beschikbaar met een grote kans op verlenging.

De ligging is ideaal! Het is 5 min fietsen naar Amstelstation en Science Park. Naar het centrum van de stad is het ongeveer 20 min met de fiets. Supermarkt en sportschool zijn 5 min lopen.

Wij zijn Lisa Borrenbergs en Sylvi Kaspers. Lisa zit in haar laatste half jaar van de opleiding ergotherapie en Sylvi is werkend als verpleegkundige in het VUmc.
We zijn opzoek naar een leuke meid tussen de 21 en 24 jaar die al eerder op zichzelf heeft gewoond. Je houdt net als wij van een schoon en opgeruimd huis. Goeie kookkunsten zijn uiteraard een pré. Het zou gezellig zijn als we af en toe samen eten, een drankje doen of serietje kijken, maar we doen ook veel ons eigen ding.

We rekenen geen borgsom maar vragen om een bijdrage van de bemiddelingskosten voor de makelaar. Dit zal één maand huur bedragen (dit krijg je aan het einde dus niet terug).
We begrijpen dat het allemaal erg kort dag is, dus je mag ook later in de maand bij ons komen intrekken maar we vragen je wel de huur voor de maand te betalen. Zie het dan als een investering!

Voldoe jij aan al de bovengenoemde criteria dan zijn wij dus opzoek naar jou! Je mag ons een leuk mailtje of PM sturen.
De hospiteer dagen zullen op 23 en 24 oktober zijn tussen 9:00 en 14:00.