€495
€495 p/m incl. 13m2
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Hi kamerzoekenden (v),

Wij, Rowie (22) en Tessa (23) zijn twee studerende meiden die de mogelijkheid hebben gekregen om via een makelaar een mooi huisje te huren in Noord. Het huis ligt op 2 minuten lopen vanaf de pont, die naar CS gaat. Het huis bevindt zich op de Adelaarsweg.

De woning bevindt zich in een huis waar meerdere studenten wonen, wij bewonen de onderste verdieping van het huis, de woning is verdeeld in meerdere appartementen. Het huis heeft een gezamenlijke keuken/douche/wc. En jouw kamer is 13 m2 en zal zo'n ongeveer 495 euro kosten (incl., maar excl. WiFi). Om daar te kunnen wonen, zijn wij opzoek naar 1 andere leuk en supertof huisgenootje die bij ons wil wonen.

Wij zijn allebei derdejaars student Aviation Studies aan de HvA. Wij zijn opzoek naar een gezellige en toffe chick die net als ons in de zelfde fase van haar studie zit en die het leuk vindt om samen te eten, te borrelen/feesten of samen te chillen.

Interesse??? Stuur een PM naar mij of Rowie met wat informatie over je zelf en waarom wij jou moeten kiezen. We kunnen niet echt een hospi houden (omdat we er zelf nog niet in zitten), dus de leukste meiden worden gevraagd om een drankje te komen doen in de kroeg. De hospi/kroeg datum is a.s vrijdag of maandag. De datum laten wij jou nog weten.

Klein detail: je kan je niet inschrijven op het adres en een harde eis is dat je per 1 april er in kan.

Liefs, Rowie en Tessa

Deze advertentie is verlopen, reageren is niet meer mogelijk.