€485 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Hey allemaaal!

Lijkt het jou leuk om een gloednieuwe keuken te hebben? Versgeverfde muurtjes en een vloer waar nog niemand over gelopen heeft?

In ons mooie huisje aan het Winschoterdiep komen begin september 2 nieuwe, lichte kamers vrij!

Kamer 1: is ongeveer 10m2 en bevindt zich op de 2e verdieping. Geschatte prijs (incl.) zal rond de €380 liggen. Ondanks dat de kamer misschien niet de grootste is staat deze wel naast een grote gemeenschappelijke ruimte op dezelfde verdieping :)

Kamer 2: is de zolderkamer + overloop stuk dat nog op de 2e verdieping staat. De 2 ruimtes zijn officieel in totaal rond de 15m2, in realiteit ziet het er veel ruimer uit. Geschatte prijs (incl.) zal rond de €485 liggen.

Zoals eerder genoemd beschikt de woning natuurlijk over een gedeelde badkamer; een gedeeld toilet en ook een gezamenlijke woonkeuken waar we graag een cozy ruimte van willen maken! Het pand zelf staat in een rustige buurt en kijkt uit op het Winschoterdiep. Naar het centrum is het zo'n 8 minuten met de fiets en naar Zernike Campus ongeveer 20 minuten. Er is een supermarkt en bushalte op 3 minuten lopen in de buurt en de ring is eaasily bereikbaar.

Wie zijn wij? Wij zijn 2 meiden van 21 en 22 jaar die European Cultures and Languages en International Business studeren. We liggen de helft van de tijd in een deuk maar willen ook zo nu en dan serieus kunnen studeren. We houden van gezelligheid, goede series en zo nu en dan samen eten. Wel zijn we beide druk dus geen verplichtingen bij ons! Klinkt dit als een plek waar jij jezelf wel ziet wonen, stuur dan een leuk berichtje over jezelf en wie weet kan je op maandag 21/08 het pand komen bezichtigen! :)