Kamer verhuren?

Razendsnel een huurder   Leuke community   Veilig en betrouwbaar dankzij Facebook
Plaats advertentie

Het plaatsen van een advertentie is gratis!

Kamer verhuren in Nederland

Heb jij een kamer over of wil je je eigen kamer (onder)verhuren omdat je zelf een tijdje naar het buitenland gaat of in een andere stad gaat studeren? Bij Kamers in Nederland kun je eenvoudig en snel je kamer verhuren. Of het nu gaat om een studentenkamer, een (on)gemeubileerde, een half gemeubileerde kamer, een tijdelijke kamer of een kamer voor onbepaalde tijd, bij Kamers in Nederland kan het!

Kamerverhuur via Kamers in Nederland is geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanmaken en plaatsen van een advertentie op deze pagina jouw kamer verschijnt vanzelf op onze website en onze Facebookpagina, waar duizenden studenten, expats, starters en young professionals op zoek zijn naar een kamer.

Het verhuren van je kamer wordt steeds interessanter, omdat de vraag naar kamers enorm aan het toenemen is in veel studentensteden. Op Kamers in Nederland zoeken dagelijks duizenden studenten, starters en young professionals naar een kamer in Amsterdam, Utrecht, Groningen en meer. Ieder met een eigen idee over de invulling. Er zijn studenten die specifiek op zoek zijn naar een echte studentenkamer, in een bijvoorbeeld een studentenhuis, waar zij met verschillende medestudenten wonen. Daarnaast zijn er ook studenten die liever iets voor zichzelf hebben en zijn er veel starters en young professionals die op zoek zijn naar een kamer. Daarom maakt het niet uit wat voor een kamer je verhuurt, er zal zeker vraag naar zijn.

Veilig verhuren van een kamer of woning

Een kamer of een woning verhuren via Kamers in Nederland is volstrekt veilig. Kamers in Nederland vindt het belangrijk dat het hele huur- en verhuurproces eerlijk verloopt. Ze hechten veel waarde aan veiligheid en transparantie. Daarom kun je je alleen aanmelden met een Facebook account, zodat je weet met wie je onderhandelt.

Woning verhuren

Naast kamers kun je via Kamers in Nederland ook snel en eenvoudig je studio, appartement of woning verhuren. Met name in grote steden, zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, waar grote aantallen eerstejaars studenten op zoek zijn naar een kamer, kan het zeer lucratief zijn om een woning te verhuren. Een gehele woning of appartement kan door meerdere studenten worden gedeeld. Daarnaast zijn huurwoningen niet alleen in trek bij studenten, maar ook werkenden, stelletjes en expats zijn op zoek naar een woning of een appartement.

Een woning verhuren via Kamers in Nederland is geheel gratis. Vul de benodigde gegevens in op het formulier en plaats jouw advertentie. Na het plaatsen van jouw advertentie, verspreiden deze wij vervolgens op onze sociale media, waar we tienduizenden fans hebben. Daarnaast komt de woning, het appartement of de studio ook op onze website te staan.

Kamer verhuren: regels

Als je je kamer of woning wilt verhuren zijn er wel een aantal regels waarmee je rekening dient te houden. Denk hierbij aan belastingen en het opstellen van een huurcontract. Hierover kun je meer lezen in onze veel gestelde vragen.

Metro
Rijksuniversiteit Groningen
TU Delft
Stenden Hogeschool
Universiteit Leiden
Tilburg University
Fontys
Avans
Sprout
Emerce
The Post Online
Plaats advertentie

Het plaatsen van een advertentie is gratis!