Missie

‘Kamers in Nederland wil een online platform creëren waar elke bezoeker zonder abonnement, veilig, transparant en snel een geschikte kamer, studio of appartement kan vinden.’

Wat is Kamers in Nederland?

Een kamer vinden in Nederland, met name in de grote studentensteden is erg lastig. Er zijn veel kamerwebsites die hoge abonnementskosten rekenen. Sinds februari 2013 bestaat Kamers In Nederland en laten we zien dat het ook anders kan. Met een Facebook-account is het erg eenvoudig om je aan te melden en om zo een kamer, appartement of studio te vinden. Of om te verhuren natuurlijk. En dit zonder risico. We groeien erg snel en zijn nu al 1 van de grootste kamerwebsites die Nederland rijk is. 

Waar en van wie huur/verhuur ik een kamer?

Bij Kamers in Nederland kan je een kamer vinden / te huur aanbieden in Nederlands grootste steden, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Groningen. Op Facebook hebben wij voor elke stad een eigen Facebookpagina. Op deze pagina's worden elke dag meer dan 35.000 kamerzoekenden bediend van het nieuwste kameraanbod. Omdat we Facebook gebruiken, kan je bij elke adverentie zien door wie deze geplaatst is. Op deze manier houden we het gehele proces fraudeveilig en hebben oplichters weinig kans. 

Waarom Kamers in Nederland?

Kamers in Nederland is veel goedkoper dan andere kamerwebsites. Daarbij is een profiel heel snel aangemaakt. Je weet aan wie je een kamer verhuurt door de koppeling met Facebook. Dat is wel zo fijn onderhandelen. Super natuurlijk om voor niet veel geld op advertenties te reageren die betrouwbaar zijn. Zo maak je ook meer kans op het vinden van een kamer!

Hoe begin ik met het zoeken naar huurwoningen?

Ben je op zoek naar een kamer en wil je zonder abonnement kunnen reageren op een enorm aanbod? Meld je dan aan en like op Facebook de stad/steden van Kamers in Nederland waar jij zou willen wonen. Voor inspiratie, tips en leuke verhalen check je de blog en voor vragen kan je natuurlijk altijd mailen naar onderstaand mailadres.

Stages/Internships

Internship Online Marketing (Danish)
Internship Online Marketing (Norwegian)
Internship Online Marketing (Finnish)
Stage Development (Sept. 2015)
Stage Communicatie / Social media (Sept. 2015)
Stage Online marketing / SEO (Sept. 2015)Kamers in Nederland B.V.
Van Diemenstraat 216
1013 CP Amsterdam
info@kamersinnederland.nl
KVK-nummer: 57372497