€490 p/m excl. Contact landlord
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Altijd al in het centrum van Rotterdam willen wonen? Dan is dit je kans! Op de Gouvernestraat, op kruipafstand van de Kruiskade, Nieuwe Binnenweg, de Kino, AlbertHeijn, Pathe Schouwburgplein, Lijnbaan en het Centraal station! Kortom, kamer te huur in het bruisende centrum van Rotterdam!

Omdat mijn huisgenootje een nieuwe kamer heeft, ben ik opzoek naar een nieuwe huisgenoot. Ben jij 21+ en studerend of werkend? Hou je van een drankje en een feestje? Hou je van een opgeruimd huis, in voor chillavonden in de mega woonkamer van 30m2, die nog voor de helft ingericht moet worden?

Het appartement heeft 2 verdiepingen, waarbij op de begane grond de badkamer met wasmachine, wasdroger en de 2 kamers bevinden. De kamer waar het om gaat is ongeveer 12m2! Er staat nu een bed van 180x200 in, waardoor de kamer minder ruimte heeft!

Op de 2e verdieping (wat tevens de 4e verdieping van het gehele appartement is), bevindt zich de ruime woonkamer, aparte ruime keuken, dakterras van 8m2 met uitzicht op de Euromast en nog ingericht kan worden voor chillsessies in de zon. De wc en nog een ruime balkon met uitzicht op de skyline van Rotterdam!

Klinkt dit goed? Stuur mij dan een kort berichtje over jezelf, dan nodig ik je uit voor een speeddate!