€363
€363 p/m excl. 8m2
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Hi!

Ons huisgenootje gaat ons verlaten waardoor er een kamer vrij komt in ons appartement in de gewilde wijk Kralingen. De locatie is perfect, namelijk op de Oostzeedijk pal naast het Student Hotel. Dit betekent dat het vlakbij Erasmus en HR zit (5 min op de fiets), 3 min van een supermarkt (AH, Aldi, Hema etc) en maar 5 min van het centrum van de stad (Blaak etc). De tramhalte Willem Ruyslaan ligt voor de deur en ook zijn metrohaltes Gerdesiaweg en Oostplein op loopafstand. Verder zijn er ook restaurantjes, supermarkten en nachtwinkels in dezelfde straat of om de hoek.

Het apartement wordt gedeeld met 2 andere (Nederlands sprekende) meiden, die beiden in hun Master-fase zitten. Hierdoor zijn we op zoek naar iemand die ook wat verder in haar studiefase zit, zo rond de master en het liefst 21+.

De huur is 363 euro per maand, inclusief gas/water/electra/internet en tv maar excl. gemeentelijke belastingen. Het appartement beschikt over een ruime gedeelde woonkamer met TV, een ruime keuken, badkamer, apart toilet en nog een gedeelde balkon. In totaal heeft het huis dus drie slaapkamers en een woonkamer. In totaal heeft het appartement 2 balkons waarbij 1 van jou zal zijn.

Als je meer informatie wilt of even wilt komen kijken stuur me dan een bericht! De bezichtigingen vinden aankomende week plaats

Groetjes,
Eline

Deze advertentie is verlopen, reageren is niet meer mogelijk.