Verhuurd!
€385
Verhuurd!
€385 p/m incl. 17m2
Onbepaalde tijd Ongeveer 1 jaar geleden

Lieve kamerzoekende mannen en vrouwen,

Per 1 december komt er een kamer van vrij aan de Esdoornstraat. Je woont hier met 4 anderen (2 mannen en 2 vrouwen en allen 23+) die in de laatste fase van hun opleiding zitten of beginnend werkend zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die in deze zelfde fase zit. Wanneer het uitkomt eten wij samen of plannen we een leuk uitje, maar dit zijn voornamelijk spontane acties omdat ook iedereen een vol schema heeft. Er zijn genoeg voorzieningen op loopafstand (bushalte, supermarkten, Kruidvat, HEMA, Action etc.). Een ideale locatie dus!

De kamer is 16/17 m2 en de huurprijs voor de kamer is €382,50 inclusief g/w/l. Hier komen nog €5,- aan internetkosten bij en wat kosten voor de gezamenlijke schoonmaakmiddelen. Tevens worden er administratiekosten in rekening gebracht vanwege de makelaar die op dit huis zit, dus het is allemaal goed geregeld. Verder is het een netjes en opgeruimd huis waar iedereen ook veel waarde aan hecht, dus wat zelfstandigheid daarin is gewenst.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar - zichtbaar voor puntenaars - waarin je wat over jezelf verteld. Let op! De hospiteeravond is op … dus graag alleen reageren als je deze dag kunt. De tijd volgt via een uitnodiging per e-mail, dus houdt deze goed in de gaten!

De rolgordijnen, het bed en de zwarte bank kunnen overgenomen worden!

Groetjes de bewoners van huize Esdoorn

Deze advertentie is verlopen, reageren is niet meer mogelijk.