Wanneer een kamer niet meer beschikbaar is, dan wordt er bij de advertentie aangegeven dat deze kamer al verhuurd is. Na enkele dagen wordt dan ook de gehele advertentie verwijderd. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle kamers op de website nog te huur zijn, tenzij er aangegeven staat dat de kamer al verhuurd is.